Slovenské eshopy exkluzivně v nákupním projektu na podporu on-line prodeje

Nákupy s Evitou

Nákupy s magazínom Evita v slovenských eshopoch.

Po úspechu projektu Nákupy s Evitou v roku 2018, ktorý sa prvý krát zameral exkluzívne na podporu on-line predaja prostredníctvom slovenských eshopov, s vylúčením „kamenných predajní“, spolupracuje Asociácia eshopov s magazínom Evita, Mafrou Slovakia a MasterCard aj pri organizácii ďalšieho ročníka. Minulý rok sa tohto nákupného projektu zúčastnilo už 150 slovenských eshopov. Pre veľký záujem sa Nákupy s magazínom Evita budú tento rok organizovať v dvoch termínoch: 1.-14.5 2019 a 1.-14.10.2019. „Tento rok sme projekt naplánovali v 2 etapách, v máji a v októbri, teda v čase, keď predaj v eshopoch nedosahuje veľké tržby a snažíme sa tak pomôcť preklenúť tieto slabšie obdobia“, hovorí Peter Papan, CEO Asociácie eshopov.

Nákupy s magazínom Evita sú skutočne jediným on-line nákupným projektom na Slovensku. Slovenské eshopy majú jedinečnú možnosť prezentovať svoju značku bezkonkurenčným zásahom cieľovej skupiny – on-line kupujúcich. Čísla hovoria sami za seba:

• 2 milióny perspektívnych kupujúcich sa dozvie o konkrétnom eshope zapojenom do nákupného projektu prostredníctvom informácie, ktorá bude rozoslaná všetkým držiteľom platobných kariet Master Card na Slovensku;
  • 550.000 bude oslovených cez platené statusy na Facebooku;
  • 50.000 kupónových knižiek bude súčasťou narodeninového čísla časopisu Evita;
  • cca 45.000 kupónových knižiek bude stiahnutých priamo z webovej stránky www.nakupysevitou.sk;

Ak vlastníte alebo prevádzkujete eshop na Slovensku a máte záujem byť aj Vy súčasťou Nákupov s magazínom Evita, do 21.03.2019 kontaktujte priamo email: marcela.bobekova@mafraslovakia.sk, alebo telefonicky na čísle +421 915 884 305.

Asociace eshopů
Marketing - support@eshopa.eu